dokter anna hettinga grelack

Met veel aandacht en passie voert Dokter Anna haar vak uit. Door haar getraind esthetisch oog is zij in staat om een gedetailleerde gezichtsanalyse te maken en een plan op maat voor haar cliënten te ontwerpen. Hierbij staat de wens van de client altijd centraal. 

Dokter Anna verstaat de kunst om de beste versie van haar cliënten naar boven te halen. 

 

"De kunst van het injecteren is de kunst om ervoor te zorgen dat het niet zichtbaar is dat iemand behandeld is: Natuurlijke schoonheid benadrukken en bestaande verouderingsverschijnselen verzachten. Vaak gaat het niet om het behandelen van één rimpel maar om een upgrade van de totale uitstraling: Mensen willen er graag fris en vitaal uitzien, negatieve emoties uit het gezicht halen of de tijd een beetje stilzetten. Met de juiste combinatie van behandelingen kan ik mijn cliënten meer zelfvertrouwen geven en ervoor zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten en dit ook uitstralen. Het fantastische aan dit vak is dat iedereen uniek is, met een eigen verhaal en wensen. Het blijft een uitdaging om elke keer opnieuw een individueel plan te mogen ontwerpen.” 

dokter anna hettinga grelack

OVER ANNA

Gracieus ouder worden kan ook met een charmant rimpeltje

Sinds 2016 is Dokter Anna werkzaam als cosmetisch arts. Haar expertise ligt in het uitvoeren van complexe injectable behandelingen met botuline toxine en non-permanente fillers. Verder is Dokter Anna gespecialiseerd in chirurgische bovenooglidcorrecties. Ondertussen heeft zij al duizenden injectable behandelingen en meerdere honderden bovenooglidcorrecties uitgevoerd. Hierbij staat zij bekend om haar kwaliteit, zorgvuldigheid en natuurlijke resultaten. 

Dokter Anna is BIG geregistreerd en gecertificeerd cosmetisch arts KNMG. 

BIG nummer: 49920623701

profile.jpg

AANDACHT VOOR NATUURLIJKE SCHOONHEID

AANDACHT VOOR KWALITEIT

AANDACHT VOOR PRECISIE

HAAR

kernwaarden

AANDACHT VOOR DE WENS VAN DE CLIËNT

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Let's get in touch

Nieuwsgierig? Dokter Anna werkt in gerenommeerde klinieken in Nijmegen, Heesch en Rotterdam. Een kennismakingsgesprek en een individueel behandelplan is altijd vrijblijvend.